no comments

Seminar Penulisan Tesis Pantas Malaysia (Kedah)

Khusus buat mereka yang berada di UTARA (Penang, Kedah, Perak & Perlis), MALAYSIAN POSTGRADUATE WORKSHOP SERIES (MPWS) akan menganjur satu SEMINAR TULIS TESIS PANTAS MALAYSIA bertempat di Sentosa Regency Hotel, Alor Star Kedah. Di mana penceramahnya ialah Dr. Othman Talib.

Penyertaan adalah terbuka kepada semua calon Master & Phd, penyelidikan, agensi kerajaan atau swasta dan kepada individu- individu yang berminat untuk mendalami penulisan tesis ini. Objektif penganjuran bengkel Ini adalah untuk memberi bimbingan kepada penyelidik iaitu bagaimana cara untuk menulis tesis dengan pantas dan efektif.

Peserta juga akan diberi pendedahan seperti tips motivasi dan perkongsian pengalaman sepanjang proses menyiapkan sebuah tesis. Manfaat yang boleh peserta perolehi daripada seminar ini ialah akan mengetahui teknik penulisan yang berkesan dengan menggunakan Zero Draft of Tesis (ZDOT) dan perisian Mendeley.

Sekiranya Tuan/Puan berminat untuk menyertai bengkel ini boleh buat pendaftaran di http://www.postgraduateworkshop.com/tulistesispantasmalaysia. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian 03-89127212 (Adham). atau email kami seminar@postgraduatebookstore.com.my.

Info:-

Tarikh:                         19 November 2016 (Sabtu)

Masa:                            8:30 pagi – 5:30 petang

Tempat:                        Sentosa Regency Hotel, Alor Setar, Kedah

Speaker:                       Dr. Othman Talib

Yuran:                           RM 230

Medium:                      Bahasa Melayu

Pendaftaran:                http://www.postgraduateworkshop.com/tulistesispantasmalaysia/

 

 

 

KOMEN ANDA

Komen

TENTANG KAMI | PENAFIAN | HUBUNGI | HANTAR ARTIKEL