no comments

Apakah ATLAS.ti 8

ATLAS.ti 8 sangat intuitif dan mudah dipelajari dan digunakan daripada mana-mana program QDA lain-termasuk versi lama ATLAS.ti.

Untuk tawaran terbaru kami, kami mendengarkan dengan lebih dekat dengan keperluan dan kehendak pengguna kami, dan menumpukan perhatian terutama pada tahap kegunaan yang maksimum. Antara muka ATLAS.ti 8 yang telah diubahsuai sepenuhnya telah direka untuk mengikuti prinsip-prinsip yang berguna bagi kebolehgunaan berorientasikan fungsi. Ia menggunakan struktur riben logik, menu konteks dan pintasan papan kekunci untuk menjadikan aliran kerja anda sebagai ergonomik yang mungkin.

Kekurangan versi lama telah dihapuskan, dan banyak fungsi baru yang diminta telah ditambah. Terutamanya, Undo / Redo tanpa had kini dimungkinkan dengan setiap aspek program. Sokongan Unicode asli penuh membolehkan anda bekerja dengan bahan dalam mana-mana bahasa dan set aksara. Alat carian yang mudah digunakan menggunakan carian berbentuk halus pada setiap peringkat projek anda. Kerja serentak dengan pelbagai sumber data menyokong pendekatan perbandingan baru.

ATLAS.ti 8 mudah dipelajari. Banyak proses yang sudah lama berubah-ubah telah dipermudahkan secara radikal. Tumpuan adalah untuk mendapatkan keputusan dengan cepat dan cekap.

ATLAS.ti 8 adalah kuat dan inovatif. Visualisasi rangkaian yang bergaya berfungsi dalam proses analisis dan menyediakan alat persembahan yang sangat baik. Mengimport tinjauan, data dari Twitter serta dari pengurus rujukan kegemaran anda adalah angin.

ATLAS.ti 8 datang dengan masa depan terbina dalam. Sepenuhnya ditulis semula dan berasaskan teknologi terkini, ATLAS.ti 8 membolehkan perkembangan pesat dan modular. Oleh itu, harapkan untuk melihat kemungkinan baru yang tidak dapat difikirkan pada bulan-bulan dan tahun-tahun akan datang kerana ATLAS.ti 8 terus tumbuh dengan reka bentuk.

 

SUMBER : atlas.ti

KOMEN ANDA

Komen

TENTANG KAMI | PENAFIAN | HUBUNGI | HANTAR ARTIKEL