no comments

Servis Proofread Malaysia – MPWS Proofreading

Servis Proofread Malaysia – MPWS Proofreading

Sejak Oktober 2013 MPWS Proofreading beroperasi menyediakan servis proofread Malaysia kepada syarikat, organisasi, persatuan, para graduan post-graduates dan usahawan di Malaysia dan luar Malaysia.

Dengan tagline ‘ Your No#1 Trusted Proofreading Service in Malaysia’, MPWS Proofreading terus melangkah bangga menyediakan servis proofread Malaysia untuk semua individu yang memerlukan.

MPWS Rich Proofreading was established in December 2013.

The company specializes in proofreading, editing and translation services and cater mainly for organizations, institutions, companies, business owners, entrepreneurs, and private or government agencies who need assistant to improve or translate their manuscripts.

We also cater the needs of postgraduate students, academicians and other members of the higher learning institutes (local and abroad).

Servis Proofreading Malaysia

Antara servis yang disediakan oleh MPWS Proofreading bagi tujuan penyuntingan samada servis ‘editing’, ‘proofreading’ atau ‘translation’  bagi tujuan penyediaan artikel, jurnal, tesis, conference paper, proposal, book chapter dan lain-lain lagi.

Servis Proofread Malaysia - MPWS

 

Bahasa-bahasa yang ditawarkan oleh Servis Proofread Malaysia iaitu MPWS Proofreading ialah seperti dibawah:

Editing – English
Proofreading – Bahasa Malaysia dan Bahasa English
Translation – Bahasa Malaysia, Bahasa English, Bahasa Arab, Mandarin dan Bahasa Jepun
Transcription – Bahasa Malaysia dan Bahasa English

Sekiranya Tuan/Puan memerlukan bahasa selain daripada yang dinyatakan, Tuan/Puan boleh terus menghubungi kami di

03-8912 7212 (MPWS Servis Proofread Malaysia)

MPWS Servis Proofreading

 

Apakah Servis Proofread Malaysia yang ditawarkan oleh MPWS Proofreading?

Proofreading merupakan suatu proses membaca semula tulisan yang telah ditulis bagi semakan tatabahasa, struktur bahasa, format, tanda kata, ejaan mahupun huruf besar dan kecil. Pada kebiasaannya, proofreading merupakan proses terakhir semakan dalam draf akademik sebelum jurnal diterbitkan atau tesis dihantar kepada pensyarah mahupun supervisor kita.

Kesalahan ejaan mahupun dalam penulisan boleh menyebabkan kejatuhan kredibiliti dan persepsi pemilik tulisan.

Cara Proofreading Tesis

 

Mengapa Servis Proofread Malaysia penting?

Kita selalu tidak nampak kesalahan yang telah kita lakukan dalam penulisan terutama tulisan sendiri biarpun sudah dibaca beberapa kali. Pengulangan bacaan oleh individu lain yang merupakan seorang proofreader yang bertauliah pastinya dapat ‘menyelamatkan’ hasil penulisan kita.

Output hasil sesuatu produk yang bagus biasanya telah menjalani ujian yang bukan sekali sahaja kan? Begitu juga penulisan seperti jurnal dan tesis. Ianya adalah output hasil yang sepatutnya dipersembahkan dengan sangat baik setelah melalui beberapa kali ujian. Ianya adalah penulisan berkualiti anda yang bakal menjadi rujukan mahasiswa atau pengkaji di masa hadapan. Jadi ianya tidak boleh  mempunyai sebarang kesalahan bukan!

Jangan terus hantar tulisan anda kepada ‘superior’ atau pihak penerbitan sebelum disemak oleh proofreader terlebih dahulu!

 

Proofreading Malaysia

 

Proofreader bertauliah mestilah mempunyai sekurang-kurangnya sijil daripada Institut Terjemahan Antarabangsa dan MPWS Proofreading memastikan semua proofreaders nya mempunyai kepakaran tersendiri.

Lebih Sebab untuk Guna Servis Proofread Malaysia MPWS?

 

Sebab Pertama #1 Servis Dipercayai

MPWS Proofread merupakan penyedia servis proofread Malaysia yang dipercayai di Malaysia. Komited sejak 2013 dalam penghasilan manuskrip yang berkualiti untuk tujuan akademik dan juga pemasaran dalam perniagaan

Sebab Kedua #2 Jimatkan Masa

Dapat jimatkan banyak masa untuk tujuan proofread yang bukan mudah. Sebagai penulis, kita sering terlepas pandang kesalahan yang kita lakukan dalam penulisan.

Sebab Ketiga #3 Semuanya dibawah Satu Bumbung

Bukan sahaja servis proofread, MPWS juga mempunyai servis translation, editing dan juga transcribing. Semuanya dibawah satu bumbung. Memang berbaloi sebab tak perlu cari di banyak tempat yang akan menelan lebih banyak kos.

Servis Proofread Malaysia

 

MPWS Servis Proofread Malaysia amat berterima kasih kepada individu hebat yang telah menggunakan servis proofreading daripada kami.

Sejak 2013, kami telah bertanggungjawab menyediakan hampir 5,494 dokumen bagi tujuan professional editorial services. Dan 1,186 dokumen lain telah disemak (proofreed) dan di edit oleh barisan editor kami di MPWS.

Tanpa sokongan yang diberikan kami tidak akan mampu menjadi pilihan para akademik dan usahawan untuk servis proofread Malaysia yang dipercayai.


Dapatkan sebutharga daripada kami melalui laman web www.proofandread.com atau terus hubungi 03-8912 7212 hari ini juga ya.

Anggaran harga Servis Editing dan juga Servis Proofreading adalah seperti berikut:

Harga untuk Servis Editing bermula dari:-

Super Urgent Rate : RM 28/muka surat
Urgent Rate : RM 22/muka surat
Normal Rate : RM 14/muka surat

Harga untuk Servis Proofreading bermula dari:-

Super Urgent Rate : RM 14/muka surat
Urgent Rate : RM 11/muka surat
Normal Rate : RM 6.50/muka surat

Jika ada soalan yang hendak ditanyakan boleh hubungi kami di talian 03-8912 7212.

Untuk mendapatkan sebut harga dari kami sila layari sahaja www.proofandread.com

https://wa.me/60127273420
https://wa.me/60127273420
https://wa.me/60127273420

 

 

KOMEN ANDA

Komen

TENTANG KAMI | PENAFIAN | HUBUNGI | HANTAR ARTIKEL