no comments

7 Tips dan Trik Teratas untuk Langganan SPSS

SPSS Statistik dan Modeler kini boleh didapati sebagai Langganan. Ini bermakna anda boleh membeli apa yang anda perlukan, apabila anda memerlukannya, dengan muat turun pantas, tiada lagi kunci lesen, pengurusan pengguna mudah, dan peningkatan mudah. Tawaran Langganan ini adalah cara paling mudah untuk memiliki perisian SPSS.

Kerana ini adalah persembahan baru, mari kita menyerlahkan beberapa tip dan kiat untuk kedua-dua pelanggan semasa dan mereka yang mempertimbangkan tawaran ini:

  1. Mudah menukar mesin. Kerana tawaran Langganan tidak memerlukan kunci lesen, ia pantas dan mudah untuk menukar mesin sama sekali atau setiap hari. Siaran blog ini menerangkan lebih lanjut.
  2. Pengurusan pengguna mudah. Mengurus pengguna semuanya dilakukan melalui satu alat pada IBM Saya, jadi seluruh pasukan boleh menjadi Pelanggan dan mereka semua diuruskan di satu tempat oleh satu (atau lebih) pentadbir.
  3. Terma kontrak fleksibel. Sekiranya anda membeli Langganan secara dalam talian, ia mungkir untuk pengebilan berulang setiap bulanan (contohnya $ 99 setiap pengguna sebulan untuk Pangkalan Langganan Statistik SPSS.) Walau bagaimanapun, melalui wakil jualan IBM atau rakan kongsi perniagaan, anda boleh membeli banyak bulan lebih awal tanpa memperbaharui auto . Itu bermakna bayaran satu masa yang mudah boleh mendapatkan anda akses selagi anda memerlukannya. Berbual dengan wakil di Marketplace untuk mengetahui lebih lanjut.
  4. Mudah mematikan pembaharuan auto. Kami mohon maaf untuk melihat anda pergi, tetapi mudah untuk mengakhiri perkhidmatan anda pada akhir tempoh semasa anda (kerap bulanan). Cukup menuju MyIBM, klik butang “Keluarkan”, dan pilih tindakan “Batalkan Rancangan” dalam seksyen keseluruhan.
  5. Kemas kini produk mudah. Sejak pelancaran Langganan Statistik SPSS pada bulan Mac, terdapat 3 kemas kini produk yang membawa peningkatan kestabilan, ciri baru, dan lebih banyak ciri baru. Ia adalah persembahan yang terus menjadi lebih baik.
  6. Mudah dapatkan sokongan. Semua Pelanggan berbayar mempunyai akses kepada sokongan produk. Untuk membantu mencari sumber yang tepat apabila anda memerlukannya, kami mencipta tapak sokongan baru untuk berbual dengan IBM, lihat dokumentasi, baca kajian kes, dan muat turun perisian.
  7. Akses kepada Pratonton Statistik SPSS baru. Semua Pelanggan yang dibayar Statistik SPSS kini mempunyai akses awal untuk mencuba versi Preview baru. Sudah tentu, kami akan memberi semua orang kesempatan untuk mencuba Preview tidak lama lagi.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Langganan Statistik SPSS, lawati IBM Marketplace atau baca lagi Soalan Lazim kami.

Sumber : Doug Stauber

KOMEN ANDA

Komen

TENTANG KAMI | PENAFIAN | HUBUNGI | HANTAR ARTIKEL